Pörssi ykkönen salibandyn miniturnauksessa

14.2.2018

Keski-Suomen ekonomit, Pörssi ja Dumppi mittasivat lauantaina 13. tammikuuta Hutungin liikuntakeskuksessa kuinka säbäpallo tottelee taloustieteiden parissa toimijaa.

Ensimmäisessä ottelussa Pörssi voitti Dumpin selkeillä numeroilla, toisessa pelissä Ekonomit väänsivät tiukan väännön päätteeksi voiton Dumpista ja näin viimeiseen Ekonomit-Pörssi peliin jäi panokseksi koko miniturnauksen voitto.

Ensimmäisellä puoliajalla Ekonomit osoittivat niin tiukkaa puolustustahtoa kuin terävää viimeistelyä ja maali kerrallaan vanhempi kaarti repi eroa tuleviin ekonomeihin. Puoliaikatulos virallisen kirjanpidon mukaan 5-1, ekonomit laskivat kuitenkin pelin jälkeen 6 maalintekijää(?!) ekan puolikkaan onnistujiin.

Toiselle jaksolle pörssiläiset tulivat all-in mentaliteetilla ja ekonomien kahden kentällisen taktiikka alkoi maksaa veroa tauko pelien välissä oli lyhyempi kuin TES:n mahdollistama kahvitauko. Ja niin maali kerrallaan Pörssi kiri eron kiinni, pomppu sisään ja ulos oli lähinnä pomppu sisään ja seuraava pomppu sisään myös. Ja niin tilanne kääntyi 5-6 takaa-ajoksi, tässä kohden ekonomit runttasivat vielä toisen jakson ainokaisen ja tilanteeksi 6-6. Mutta viimeisellä minuutilla Pörssi iski terävästi vastaan ja 6-7 oli ottelun virallinen lopputulos.

Ekonomit ynnäilivät vielä lopuksi niitä maalintekijöitään ja vahva usko viralliseen tulokseen 7-7 jäi viivan alle. Jälkipelit urheilun suola, etenkin kun tuomareita voi aina syyttää. Hienot pelit, Pörssi päivän ykkönen, ekonomit kakkosia ja Dumppi kolmas. Päivän hiet pestiin pois saunalla, samalla oli hyvää aikaa vaihtaa ajatuksia tulevien ja työelämässä jo ekonomiuraa kyntäneiden näkökulmista.