Keski-Suomen Ekonomit ry:lle uusi kohtaamiset mahdollistava digitaalinen yhteisö

1.11.2020

Tule mukaan Keski-Suomen Ekonomien uuteen digiyhteisöön!

Olemme edelläkävijänä Suomen Ekonomeissa ottamassa Keski-Suomen Ekonomit ry:lle käyttöön virutaalisiin tapahtumiin, keskusteluihin ja vuorovaikutukseen sopivan uuden digiyhteisön Howspace alustalle. Pyrimme näin vastaamaan koronapandemian aiheuttamiin kohtaamishaasteisiin, ja ratkaisemaan haastetta vuorovaikutteisella sekä turvallisella, video- ja dialogiseen kohtaamiseen taipuvalla digiyhteisöllä.

Järjestämme jatkossa Keski-Suomen Ekonomien uudessa digiyhteisössä uranhallintaan, ammatilliseen kehittymiseen, työmarkkinoihin ja työhyvinvointiin liittyviä koulutus- ja ajankohtaistapahtumia. Digiyhteisössä voi verkostoitua ja kokoontua yhdessä tapaamaan muita alueen ekonomeja, hankkimaan osaajia sekä vuorovaikuttamaan LIVEtapahtumien äärelle. Järjestämme tänä keväänä useita kiinnostavia tapahtumia digiyhteisössä.

Osaajat kohtaavat matchmaking - ekonomiverkostossa voit tarjota osaamistasi tai etsiä ekonomiverkostosta uusia osaajia! Löydät itsellesi mieluisia oivalluksia, etuja, uusia tuttavuuksia ja verkostokumppaneita. Voit myös kertoa avoimesti ajatuksiasi tai toiveistasi jäsenyyteesi liittyen.

Digiyhteisöön osallistuminen vaatii GDPR syistä henkilökohtaisen ilmoittautumisen, joka tapahtuu Ekonomien tapahtumailmoittautumisen kautta. Ilmoittautuminen tai osallistuminen ei sido sinua mihinkään, ja voit myös ilmoittaa halustasi irtautua Keski-Suomen Ekonomit ry digiyhteisöstä.

Tule siis rohkeasti mukaan kokeilemaan, oppimaan ja oivaltamaan!