Ekonomit Vapputreffeillä

1.5.2016

Vappupäivä valkeni koleasta huhtikuusta huolimatta aurinkoisena ja lämpimänä. Aurinkoisia olivat olemukseltaan myös Keski-Suomen ekonomit, jotka olivat kokoontuneet Aren aukion nurkille vappupiknikille uuden puheenjohtajan Jari Paavilaisen johdolla.


Vapun kunniaksi tarjolla oli tietysti kuohuviiniä ja perheen pienimmille mehua. Osa kävijöistä tuli vain nopeasti piipahtamaan, mutta osa jäi pidemmäksi aikaa. Piknik oli mukavan pienimuotoinen ilman turhia hienosteluja. Myös tunnelma oli rento   ja kaikki paikalla olleet vaikuttivat viihtyvän.

Puheenaiheet vaihtelivat laidasta laitaan: välillä ihailtiin säätä ja myöhemmin saatettiin keskustella yritysmaailman tapahtumista. Pohdimme hieman myös sitä, millainen maailma meillä tulevilla ekonomeilla onkaan edessämme. Myös opiskelijahaalarini herättivät jonkin verran kysymyksiä.

Kun jäsenistö alkoi hiljalleen poistua paikalta, päätin seurata esimerkkiä ja jatkoin piknikiltä matkaa Harjulle, jossa sadat muutkin opiskelijat ja kymmenet tulevat ekonomit olivat vastaanottamassa vappua.

Teksti ja kuva: Jammi Vesterinen, kylteri