Ekonomit, Ricky-Tick Big Band ja Julkinen Sana

14.7.2016

Parikymmentä ekonomia seuralaisineen vietti heinäkuista torstai-iltaa Jyväskylän Kesän teltassa Ricky-Tick Big Bandin ja Julkisen Sanan konsertissa. Väkeä oli paikalla niin runsaasti, että teltan historian kävijäennätyskin rikkoontui! Sadepäivä kääntyi iltaa kohden poutaisemmaksi, ja teltan suojissa lämpötila nousi tunnelman kanssa yhtä matkaa.


Vuonna 2010 perustettu 20-henkinen jazzia, räppiä ja big band -musiikkia yhdistelevä RTBB & JS on säveltäjä-kitaristi Valtteri Laurell Pöyhösen luoma kollektiivi, joka koostuu 17 ykköstason jazzmuusikosta sekä kolmesta Suomen eturivin räppäristä: Karri "Paleface" Miettisestä, Tommy Lindgrenistä ja Lasse "Redrama" Mellbergistä. Hiphopin ja big bandin fuusiomusiikki hurmaa yleisönsä aina, kun poikkeuksellisen suuri kokoonpano saadaan yhdistettyä samalle lavalle.

Elina Riivari nautti konsertin huikeasta tunnelmasta ja erinomaisesta tasosta. "En ollut ennen kuullut kyseistä kokoonpanoa livenä, mutta lähdin kiinnostuneena mukaan. On hienoa, että tällaisia mahdollisuuksia on meille tarjolla."

teksti ja kuva: KSE:n tapahtumavastaava Jenni Hakola