Kun isoisä Suomeen hiihti -musiikkinäytelmä Jyväskylän kaupunginteatterissa 22.2.

Aika: 22.2.2018 klo 17:30 - 21:30
Paikka: Jyväskylän kaupunginteatteri

Tervetuloa katsomaan uutuusmusiikkinäytelmää Kun isoisä Suomeen hiihti 22.2. Jyväskylän kaupunginteatteriin!

Helmikuisena torstai-iltana 22.2. kokoonnumme ekonomiporukalla katsomaan Jyväskylän kaupunginteatterin musiikkipitoista uutuusnäytelmää Kun isoisä Suomeen hiihti. Näytelmän pääosissa nähdään Arja Koriseva ja Ari-Kyösti Seppo. Väliajalla nautimme yhdessä korvapuustikahvit omassa pöydässä lämpiössä.

Extraetuna tarjolla on myös Kurkistus kulisseihin -kierros omalla porukalla ennen teatteriesityksen alkua! Klo 17.30 alkava kierros vie meidät tutustumaan teatterin kulisseihin Antti Niskasen johdolla. Kierros kestää noin tunnin.

Kun kirjailija Daniel Katz oli lapsi, hänet tuudittivat uneen isoäidin kertomukset elämästä Suomen suuriruhtinaskunnassa sekä isoisän seikkailuista tsaarin armeijassa. Tarinat täydentyivät pojan kasvaessa ja niihin pohjautui myös Katzin kiitetty esikoisteos Kun isoisä Suomeen hiihti.

Nyt juutalaissuvun värikkäät vaiheet heräävät eloon Tommi Auvisen dramatisoimana ja ohjaamana musiikkipitoisena esityksenä. Siinä korostuvat karnevalistinen leikkisyys ja riehakkuus sivuuttamatta vakavia teemoja, joita toinen maailmansota tuo juutalaisyhteisölle. Näytelmän klezmer-vaikutteinen musiikki on Sari Kaasisen käsialaa.


Olemme varanneet Keski-Suomen ekonomeille 30 paikkaa tähän esitykseen. Ekonomihinta on 22 euroa/hlö sisältäen myös väliaikakahvit (norm. yhteensä 42 €); myös avec on mahdollista ottaa mukaan samalla lipunhinnalla. 

Ilmoittaudu Suomen ekonomien sivuilla 31.1. mennessä.

Lue lisää näytelmästä täältä

Yhteyshenkilö: Jenni Hakola, jenni.hakola[at]keskisuomenekonomit.fi