Vuosikokous hotelli Versossa, yritysesittely ja päivällinen

Aika: 14.3.2018 klo 17:30
Paikka: Hotelli Verso, Kauppakatu 35

Keski-Suomen Ekonomien vuosikokous hotelli Versossa 14.3.

Tervetuloa Keski-Suomen Ekonomien vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 14.3. klo 17.30 alkaen hotelli Versossa. Kokouksen esityslista löytyy tämän tekstin lopusta. Kokouksessa haetaan myös uusia innokkaita jäseniä hallitukseen. Jos kiinnostuit, lue alta tarina pitkän linjan hallituslaisen Ari Häkkisen hallitustaipaleesta sekä puheenjohtajamme Jari Paavilaisen terveiset!

Kokouksen ohella illan aikana kuullaan Yöpuu-yhtiöiden omistajayrittäjä Katriina Pilppulan yritysesittely. Pilppula valittiin viime vuonna Vuoden valtakunnalliseksi yrittäjänaiseksi. Hänen yritykseensä kuuluvat Yöpuu-boutiquehotelli, ravintola Pöllöwaari sekä hotelli Verso.

Kokouksessa tarjoillaan illallinen, jonka menu sisältää seuraavaa:
Paahdettua punajuurta, vuohenjuustomoussea, balsamicoa ja rucolanversoja
Grillattua lohta, fenkolia, parmesanrisottoa ja rapukastiketta
Tyrni-vaniljabavaroise, ruismysliä ja tyrnisorbettia

Ruokailun vuoksi pyydämme ilmoittautumisen viimeistään 8.3. mennessä Suomen Ekonomien sivuilla.

TULE MUKAAN HALLITUKSEN TOIMINTAAN!
Keski-Suomen Ekonomien hallitus hakee uusia, innovatiivisia ja rohkeita hallituksen jäseniä mukaan toimintaan. Hallituksen toiminnassamme suunnittelemme yhdessä tulevia tapahtumia jäsenillemme, suunnittelemme ja kehitämme yhteistyötä eteenpäin opiskelijajärjestöjen Pörssin ja Dumpin kanssa sekä järjestämme Suomen Ekonomien kanssa yhteistyössä ammatillisen kehittymisen koulutuksia.

Hallituksessa on ollut mukava työskennellä, olen ollut mukana vuodesta 2013 ja hallitustyössä pidetään aina pilke silmäkulmassa ja kokouksissa on aina ollut hyvä fiilis ja meininki hyvällä porukalla.

Ota rohkeasti yhteyttä, 0400-415399 tai jari.paavilainen@keskisuomenekonomit.fi tai tule kuulemaan lisää vuosikokoukseen.

Hallituksen varapuheenjohtaja Ari Häkkinen luopuu nyt paikastaan hallituksessa ja kirjoitti omasta hallitusurastaan seuraavaa:

Mitä sinä haluaisit tehdä ekomiyhteisön kera? Luepa tämä ja toimi

 

Syksyllä 2009 eksyin tuttavan vinkkaamana Muurameen, tuonne Keski-Suomen Kauniaisiin, Keski-Suomen ekonomien syyskokoukseen Harvian tiloihin. Menin paikalle yhdistyksen jäsenenä ja poistuin tulevana hallituksen jäsenenä kaudelle 2010. En osannut silloin sanoa "ei" kun kysyttiin kiinnostaisiko hallitustyöskentely. Onneksi en sanonut silloin ja pari kertaa sen jälkeenkin tuli "kyllä" vaihtoehto valittua sillä kaikkiaan yhtenäistä hallitustyöskentelyä keskisuomalaisten ekonomien hyväksi tuli kasaan 7 vuotta.

 

Vaihtuvuus  takaa muutoksen ja myös yhdistystoiminnan on muututtava. Yhdistyksessämme se on tapahtunut luontevasti hallituslaisten vaihtuvuuden kautta. Se on ainoa tae siihen että yhdistys tarjoaa jäsenilleen sellaista mikä kiinnostaa ja kannustaa osallistumaan tapahtumiin. Järjestetään tapahtumia johon itse osallistuisin -periaate on vienyt meitä eteenpäin. Omat mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet näkyvät  mm. viikoittaisin sählyvuoron aloittamisena, muutaman rinnepäivän järjestämisenä, Jyp-jääkiekko-otteluina sekä perhepäivinä sisäliikuntapuistoissa. Kun katsoo muiden järjestettyjen tapahtumien listaa niin voin todeta että meiltä on löytynyt hallituksesta oikeanlaista heterogeenisuutta. Kukkien sidontakurssia, teatteria, vierailu talousrikososastolle, viini-tasting, välimerellistä ruokakurssia ja Panimo Hiiden yritysvierailu. Vain muutamia esimerkkejä mainitaksemme.

 

Suomen ekonomien jäsenmaksukirjeet ovat postilaatikoihinne kolahdelleet ja monessa mielessä pyörii varmaan kysymys siitä kannattaako minun suhteellisen korkea vuosimaksu maksaa. Keski-Suomen ekonomien osuus on 20€ vuodessa, käytännössä pääset plussan puolelle kun osallistut yhteen tapahtumaan vuodessa. Tule hallitukseen kaudelle 2018 ja varmista että se tapahtuma on juuri sellainen johon itse haluat osallistua!

 

Ja miksikö itse jään näin mukavasta ja antoisasta vastuusta pois? Selitys on hyvin yksinkertainen: olen liittynyt toisen yhdistyksen hallitukseen ja haluan varmistaa että panostan riittävästi sen yhdistyksen toiminnan kehittämiseen. Lisäksi uskon vahvasti että joku teistä tuhatpäisestä jäsenistöstä ottaa paikkani ja tuo oman vivahteensa keskisuomalaiseen ekonomiyhteisöön. Näin ollen voin turvallisin mielin odotella seuraavia jäsenkirjeitä sillä tiedän tapahtumista löytyvän niin tuttuja kuin täysin uusia virikkeitä ekonomiarjen piristeiksi.


 

KESKI-SUOMEN EKONOMIT ry. SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 14.3.2018 ESITYSLISTA 

Aika ja paikka: 14.3.2018 klo 17.30 Hotelli Verso, Kauppakatu 35, Jyväskylä      

 

1. Kokouksen avaus 

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa  

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 

4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys 

5. Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto 

6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille 

7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus 

8. Valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle 

9. Valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa 

10. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat 

11.  Kokouksen päättäminen