Jyväskylän Kesä: Circo Aereo & Thom Monckton: The Artist

Aika: 5.7.2018 klo 18:00
Paikka: Jyväskylän kaupunginteatteri

Jyväskylän Kesä: Circo Aereo & Thom Monckton: The Artist

Keski-Suomen Ekonomit kokoontuvat tänä vuonna Jyväskylän Kesässä nauttimaan klovneriasta sekä ainutlaatuisesta teatterista, kun luvassa on Circo Aereon & Thom Moncktonin esitys The Artist. Esitys on torstaina 5.7. klo 18 Jyväskylän kaupunginteatterin suurella näyttämöllä.

Ekonomihinta on 12 € (norm. 26 €); sama myös avecilta. Mukaan mahtuu yhteensä 20 henkeä. Ilmoittautumiset 31.5. mennessä Suomen Ekonomien sivuilla.

Yhteyshenkilö: Jenni Hakola, jenni.hakola [at] keskisuomenekonomit.fi

Jyväskylän Kesässä aiemmilla The Pianist (2014) ja Only Bones (2017) -esityksillään hurmannut fyysisen teatterin ja klovnerian taituri Thom Monckton tekee paluun! The Artist jatkaa Moncktonin menestyksekästä yhteistyötä Circo Aereosta tutun sirkustaiteilija, koreografi ja ohjaaja Sanna Silvennoisen kanssa. Esityksessä seurataan erään Taiteilijan rankkaa työskentelyä studiolla hänen odottaessaan inspiraatiota ja taistellessaan sen kaoottisten seurausten kanssa.

“Esitys on yhtä aikaa älykäs ja lapsellisen innostunut. --- The Artist on ilman muuta uusi täysosuma” (Annikki Alku / Demokraatti.fi)

The Artist: Thomas Monckton
Direction: Sanna Silvennoinen
Lighting design: Juho Rahijärvi
Sound design: Tuomas Norvio
Costume design: Kati Mantere
Consultant: Eveliina Hämäläinen