Vuosikokous & Hotelli Alban yritysesittely

14.4.2019


Maanantaina 18.3.2019 järjestettiin Keski-Suomen Ekonomien sääntömääräinen vuosikokous Hotelli Alban tiloissa. Kokouksessa käytiin aktiivista keskustelua useista esille nostetuista kysymyksistä, joten passiivisuudesta kokousväkeä ei voi moittia. Järjestön hallitukseen saatiin myös muutoksia, kun väistymisvuorossa olleet jättäytyivät hallitustyöskentelyn ulkopuolelle. Tilalle hallituksen vastuutehtäviin kokous valitsi kolme uutta aktiivia.

  Vuoden 2018 vuosikertomuksen sekä toimintasuunnitelman pohjalta voidaan luottaa paikallisjärjestömme edellytyksiin tarjota monipuolista koulutus- ja tapahtumasisältöä jäsenilleen myös tulevaisuudessa. Tämä tavoite nousi useaan otteeseen esille keskeisenä osana yhdistyksen toimintaa, erityisesti vuoden 2018 aikana järjestettyjen tapahtumien monipuolisuuden kautta. ajankohtaisena teemana käsiteltiin myös järjestön jäsenmäärän kehitystä. Ekonomit liikkuvat aktiivisesti uramahdollisuuksien perässä, joka haastaa 1000 jäsenen rajapyykin saavuttamistavoitteet. Osin tämän johdosta järjestön tunnettavuutta halutaan jatkossakin pitää yllä opiskelijajärjestöjen keskuudessa. Kokemukset Pörssi ry:n ja Dumppi ry:n kanssa tehdystä yhteistyöstä kuluneen kauden ajalta ovat olleet positiivisia. Kokouksessa mainittiin mm. Alkuvuodesta pelattu sählyturnaus osoituksena yhteistyön jatkumisesta myös tulevaisuudessa.

Ennen kokouksen alkua saimme kuulla Hotelli Alban hotellinjohtajan esittelyn Jyväskylän alueen perinteikkäästä ravintola- ja majoituspalveluiden tarjoajasta. Kuulijat olivat erityisen kiinnostuneita Keski-Suomen alueella järjestettävien kesätapahtumien vaikutuksesta palveluiden kysyntään, sekä hotelliliiketoiminnan yleisestä kilpailutilanteesta Jyväskylän seudulla. Myös majoitustoimintaan ajankohtaisina liittyvät, ekologisuuden kehittämiseen liittyvät teemat nousivat keskusteluun. Haluamme kiittää Katri Paakkaria mielenkiintoisesta yritysesittelystä ja keskustelutuokiosta.

Kokouksen päätyttyä Hotelli Alba tarjoili osallistujille lasit kuohuvaa. Ravintolan puolella keittiömestari oli laittanut parastaan ja pääsimme katettuun pöytään. Maittavat tarjoilut sisälsivät runsaan salaattivalikoiman lisäksi kuhaa metsäsienikastikkeessa sekä porsaanfileetä lisukkeineen, toki unohtamatta jälkiruuaksi tarjoiltua suklaamokkakakkua.

Haluamme toivottaa niin vanhat kuin uudetkin jäsenemme mukaan Keski-Suomen Ekonomien toimintaan myös kaudella 2019-2020!

 

 

Teksti: Juho Ranta-Ylitalo

Kuva: Juho Ranta-Ylitalo