Ajankohtaista

Bussilastillinen ekonomeja lähti helmikuisena iltana noin 50 kilometrin matkalle kohti Äänekoskea, jossa pääsimme tutustumaan Metsä Groupin ja erityisesti sen tytäryhtiön, selluntuotannosta vastaavan Metsä Fibren toimintaan.
Perjantaina 15.1. puoli tusinaa ekonomia oli uskaltautunut tutustumaan doboilun maailmaan koirakeskus Haukkuvaaraan, jossa meitä oli ohjaamassa Elli Kinnunen. Ohjeista huolimatta paikalle oli vähän vaikea löytää, mutta parin mutkan kautta pääsin kuitenkin oikeaan osoitteeseen.
Vuoden 2015 Keski-Suomen Ekonomien stipendit jaettiin perinteiseen tapaan Pörssi ry:n vuosijuhlassa. Tällä kertaa stipendinsaajien valinnassa kiinnitettiin huomiota hakijoihin, jotka ovat tehneet opiskeluunsa ja omaan elämäänsä liittyviä asioita valtavirrasta poikkeavalla tavalla. Hakemukset olivat poikkeuksellisen laadukkaita ja valintaprosessissa oli positiivinen haaste erottaa hyvistä parhaat.
Keski-Suomen ekonomien jäsenkysely toteutettiin verkkokyselynä syys-lokakuussa 2015. Vastauksia saatiin kyselyn sulkeutumiseen mennessä 238 kappaletta (vastausprosentti 28).